Család

A játszótéri gyerekzsivaj miatt panaszkodnak Győrben

A levél ismeretlen szerzője szerint a játszótér nemcsak zajos, de balesetveszélyes is.

A győri Török István utcában található játszótér egyik padjára ragasztott ki a minap valaki egy üzenetet, melyet azoknak a szülőknek szánt, akik oda viszik játszani a gyerekeiket. Az üzenet írója az idős, nyugdíjas, beteg, illetve gyermektelen vagy épp három műszakban dolgozó aktív lakók nevében panaszkodik a játszótéri zsivajra – sikongatás, ordibálás, hisztizés – és a gyerekek műanyag motorjainak zajára.

Az üzenetben, melyet a Kisalföld közölt, megjegyzik azt is, hogy a játszótér környékén a füvet és a virágokat is kitapossák, emiatt pedig száll be a por a lakásokba.

Az ismeretlen panaszos felhívta a figyelmet arra is, hogy a járdán gyakran a gyalogosok és kerékpárosok nem tudnak közlekedni, csak a gyerekeket kerülgetve, ez pedig balesetveszélyes.

Mi sem megyünk oda hangoskodni, sikongatni és nyugalmukban zavarni másokat az ő lakókörnyezetükben, így jogosan elvárható, hogy más se tegye ezt itt. Ehhez senkinek nincs joga, ez tapintatlanság! Senki ne gondolja, hogy azért, mert csak néhány lakó teszi szóvá a fenti problémákat, akkor ezekről más lakóknak ugyanúgy nincs meg a véleménye, csak legfeljebb nem veszik a fáradságot, hogy szóljanak, vagy nem kívánnak senkivel veszekedni, nézeteltérésbe keveredni – fogalmaz az írás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top