nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
170 ingyen letölthető mese hétvégére

170 ingyen letölthető mese hétvégére

Születésnapot ünnepel a Bookr Kids mesés alkalmazás, ennek örömére 170 mesét lehet ingyenesen letölteni ezen a hétvégén.
NLCafé
f Ajánlom

Remek ajándékot ad olvasóinak a Bookr Kids Mesetár kétéves születésnapja alkalmából: mind a 170 mese ingyenesen letölthetővé válik ezen a hétvégén, és az alkalmazás is megújul. A mesetárban klasszikus meséket is találnak a gyerekek, akik a digitális világban már egyre ritkábban találkoznak mesekönyvekkel.

Mesetárában immár 170 olyan klasszikus és modern történet található, amelyek különleges keverékei a digitális könyveknek és képességfejlesztő játékoknak. A történeteket ráadásul ismert színészek hangjai keltik életre, így azok hangoskönyvként is élvezhetőek. A 170 mese között szerepel például a János vitézA két Lotti vagy a Kincskereső kisködmön is, míg a kortárs írók közül többek között Tóth Krisztina és Lackfi János meséi kaptak helyet a gyűjteményben.

A meséket a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál hétvégéjén, április 20. és 23. között, csütörtök reggeltől vasárnap éjjelig lehet ingyenesen letölteni.

Megosztás Facebookon