Család

Bevállalós gesztussal vigasztalta egy apa a kislányát, aki bepisilt az oviban

Nem akarta, hogy lánya egyedül érezze magát, ezért meglehetősen bevállalós dolgot tett. Lássuk be, nem sokan csinálnák ezt utána!

Néhány óra alatt igazi netes hős lett abból a utahi édesapából, aki a minap, elől összevizezett nadrágban jelent meg gyermekéért az oviban – mintha csak bepisilt volna. Ben Sowards azért vállalta a rosszalló és lesajnáló pillantásokat, az esetleges nyilvános megaláztatást, mert legkisebb lánya, Valerie nem sokkal korábban hasonló “balesetet szenvedett” az oviban, és nem szerette volna, ha egyedül érzi magát.

Mielőtt elment volna Valerie-ért, apa fogta és összevizezte elől a nadrágját” – írta a Twitteren megosztott fotóhoz Ben legidősebb lánya, Lucinda. A fiatal lány hozzátette, édesapja büszkén vállalta a kellemetlen foltot az utcán, sőt, még a óvodai gondozók előtt is, ezzel szerette volna bebizonyítani lányának, hogy ami vele történt, egyáltalán nem nagy dolog, és bárkivel előfordulhat.

Bevállalós gesztussal vigasztalta egy apa kislányát, aki bepisilt az oviban

A Fox13 amerikai hírcsatorna tudósításából kiderül az is, hogy a Soward-szülők 11 gyermeket nevelnek, köztük négy örökbefogadott apróságot. A gyerekek közül az óvodás korú Valerie a legkisebb. Mint kiderült, Ben Sowardsnak egyébként nem ez volt az első ilyen gesztusa gyermekei felé: évekkel ezelőtt, mikor Lucinda elesett a jégen, és egy monokli lett a szeme alatt, édesapja befestette a saját szemét, hogy ugyanúgy nézzen ki, mint a lánya.

Olvass még több megható apa–lánya történetről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top