nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Egymásnak esett a bíróságon a gyerekgyilkos apa és volt párja

Egymásnak esett a bíróságon a gyerekgyilkos apa és volt párja

Egymásnak estek a bíróságon annak a kisgyermeknek a szülei, aki azért halt meg tavaly nyáron, mert drogfüggő édesapja halálra rázta. A férfi nem bírta a gyereksírást.
NLCafé
f Ajánlom

Ma kezdte tárgyalni az egri bíróság annak a 20 éves férfinak az ügyét, akit azzal vádol a bíróság, hogy tavaly nyáron halálra rázta Máté nevű kisfiát. A tárgyaláson ott volt egykori élettársa, a 19 éves Dorina is, akivel összekülönbözött a tárgyalás alatt – írja a Bors.

A szörnyű tragédiáról annak idején mi is beszámoltunk. A párnak először 2014-ben született egy kislánya, a férfi ekkor már a kristály nevű kábítószer rabja volt, bár próbált leszokni, nem sikerült. Első gyermeküket elvette a fiataloktól a gyámhatóság, mert a kislány fején és arcán folyamatosan sérülések keletkeztek, legutoljára súlyos koponyasérüléssel vitték kórházba. A Dorina nevet viselő kislányt jelenleg a nagymamája neveli.

Az apa élettársával Mátraderecskéről Recskre költözött, második gyermekük apja után a Máté nevet kapta, de valahogy ő is többször megsérült a fején, és volt, hogy vérző szájjal találtak rá. A sérülések rendre akkor keletkeztek, amikor édesapja vigyázott rá. Ez volt az a pont, amikor a bíróságon a szülők egymásnak feszültek. A vádlott apuka szerint a kis Mátét édesanyja is elejtette, de a nő ezt tagadta.

Bár Máté vállalta a felelősséget gyermeke halála miatt, annak szándékosságát tagadta, őt halált okozó testi sértéssel, továbbá kislánya koponyasérülései miatt életveszélyt okozó testi sértéssel vádolják.

 

Megosztás Facebookon