Család

Már felnőtt nőként került elő a hat évvel ezelőtt eltűnt tinédzser

A 13 éves B. Rebeka egy csütörtöki napon elugrott barátnőjével a közeli boltba. Hat év után tért vissza.

Rebeka 2011. október 13-án tűnt el, amikor a nála jóval idősebb barátnőjével elmentek vásárolni. Édesanyja a Borsonline-nak felidézi, hogy ettől kezdve hat éven át kereste a lányát. Az eltűnés másnapján Rebeka barátnője még megfordult náluk, de a barátnő csak kölcsönadott ruhákat kért vissza. Az anya szerint a barátnő “nyilván többet tudott” Rebeka hollétéről, de nem árult el semmit. 

Ezt követően az anya többször is hallott a lánya felől, azonban semmi megnyugtató nem jutott a tudomására, sőt egyre inkább arról kellett meggyőződnie, hogy Rebeka nagy veszélyben van. A lap részletezi, hogy a lány először úgy adott hírt magáról, mint aki a barátaival lóg, majd később a rendőrség megtalálta őt a X. kerületi gyermekgyűjtő intézetben, ahonnan azonban a tinédzser hamarabb megszökött, mint hogy az anyja odaért volna. Később a lányt egy kőbányai hotelben látták három férfi társaságában. A bentlakók már jól ismerték Rebekát.

A szülő aztán egy évvel ezelőtt hallott utoljára az időközben nagykorúvá lett gyerekéről, aki német számról hívta őt. Rebeka állítólag kétségbe volt esve, mert haza akart már jönni, de valamitől rettenetesen félt. 

Hogy végül milyen körülmények között került elő Rebeka, arra nem tér ki a lap, de a család tolmácsolása szerint a hazatéréssel egy rémálom ért véget a lány számára. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top