Család

Elolvadsz: kiskutyákra cserélték a virágcsokrokat ezen az esküvőn

A menyasszonyét és a koszorúslányokét is. De mindenki nyugodjon meg: a csokordobást nem imitálták velük. A cél nemes volt: hogy szerető gazdinál landoljanak a kutyusok.

Meghan Butler a lánybúcsúján eszelte ki a barátnőivel, hogy egy kis cukisággal dobnák fel közelgő esküvőjét. Korábban láttak fotókat egy esküvőről, ahol a koszorúslányok nem virágcsokrot szorongattak, hanem imádni való kiskutyákat – erről egyébként tavaly mi is írtunk. Meghan elhatározta, hogy lekoppintják az ötletet.

“Mindannyian imádjuk az állatokat, úgyhogy teljesen kézenfekvőnek tűnt az ötlet. Teljesen belelkesedtünk tőle” – mesélte a People magazinnak az ifjú feleség.

A fotózást az észak-karolinia Symphony Parkban ejtették meg, és a képekből ítélve elég jó móka volt.

“Végy néhány barátnőt, és adj a kezükbe egy-egy kiskutyát. Az eredmény: csicsergés, önfeledt visongás és rengeteg nevetés” – mondja Brittany Boland fotós, aki a tündéri képeket készítette, és Meghan, a menyasszony gyerekkori barátnője.

Meghan és férje egyébként elkötelezett állatvédők – két kutyájuk és két macskájuk van, mindegyiket menhelyről vették magukhoz. Az esküvői vendégektől pedig azt kérték, ne vegyenek nekik ajándékot, hanem a pénzt, amit arra szánnának, adják inkább egy állatmenhelynek – vagy fogadják örökbe az egyik kiskutyát.

“Boldog vagyok, hogy egy olyan fontos dologra sikerült ráirányítani a figyelmet életem legboldogabb napján, amilyen a gazdátlan állatok örökbefogadása. Ez volt a legjobb dolog az egészben, meg persze az, hogy hozzámentem Bretthez” – mondta Meghan.

És a történet vége természetesen happy end a javából: a lagzi óta a fotók összes négylábú szereplője gazdára talált.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top