Család

Barátnőjét verte rendszeresen, a TEK-esek fogták el – videó

Zaklatta és többször bántalmazta volt barátnőjét, a 40 éves férfit a budaörsi rendőrök kapták el.

A Terrorelhárítási Központ munkatársai fogtak el egy, a volt barátnőjét zaklató és bántalmazó budapesti férfit, akinek a lakásán fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök – számolt be a police.hu.

Ez is érdekelhet Megnézem

A 40 éves V. Csaba 2016 októberétől kezdődően élt párkapcsolatban a sértettel, akivel viszonyuk a tavalyi év végén megromlott. A budapesti férfi – mivel a sértett szakítani akart vele – többször megfenyegette a nőt, akit bántalmazott, elvette a mobiltelefonját, és előfordult, hogy a budapesti lakásába bezárta, és onnan a sértett kérésére sem engedte ki.

Miután a nő 2017 januárjában elköltözött a szüleihez, a gyanúsított érte ment, és utasította, hogy pakoljon össze és menjen vele, mert a szüleit többé nem láthatja. Mivel a sértett félt attól, hogy V. Csaba beváltja a korábbi fenyegetéseit, tönkreteszi az életét és felgyújtja a szülei házát, ezért a férfi kérésének eleget tett. A viták azonban tovább folytatódtak, a férfi a sértettel erőszakosan viselkedett, ezért ő ismét a szüleihez költözött. A 40 éves gyanúsított ekkor fenyegető üzeneteket kezdett küldeni a nőnek.

V. Csaba 2017. március 23-án a kora esti órákban ismét megjelent a nő szüleinek a házánál, ahol tovább fenyegetőzött, majd autóval elhajtott. A késő esti órákban egy ismerősével visszament, és az utcán a nála lévő fegyverrel vagy annak utánzatával egy lövést adott le. A budaörsi rendőrök a férfi elfogására a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársait kérték fel, akik V. Csabát elfogták, majd a nyomozók kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A férfi lakásán házkutatást tartottak, amelynek során fegyvereket és lőszereket foglaltak le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top