Család

Odáig vagyunk a postásért, aki mindennap levelet ír a kutyának, aki imád levelet kapni

A postás még akkor is gondol Pippára, ha a gazdik épp nem kapnak levelet. "Nem akarom, hogy üres szájjal kelljen besomfordálnia a házba" – mondta.

“Van, hogy bizony improvizálnom kell” – írta Facebook-oldalán Martin Studer, a postás, akit mostanra már túlzás nélkül egy egész világ, de legalábbis a kutyabarát fele imád. Martin ugyanis mindennap személyre szóló kis üzenettel készül annak a golden retrievernek, akivel munkája során találkozik.

Mint kiderült, Pippa nagy rajongója a leveleknek. Martin azt mondja, valahányszor Pippa gazdáinak házához ér, az aranysárga golden retriever már lelkes farokcsóválással várja őt a kerítésnél. “Korábban előfordult, hogy nem volt levelem a gazdiknak, ilyenkor Pippa mindig nagyon csalódottan vette tudomásul, hogy üres szájjal kell visszamennie a házhoz.”

Martin nem szeretett volna csalódást okozni négylábú cimborájának, ezért úgy döntött, minden alkalommal, mikor találkoznak, személyre szóló levéllel készül Pippának, hogy akkor is legyen mit hazavinnie, ha gazdáinak épp nem jött levél. A kutyus hálás szemeiből arra következtetünk, hogy ez bizony nagyon jó ötlet volt.

 

Olvass még többet cuki kutyákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top