Család

Fél nap különbséggel, ugyanannál az orvosnál született Rómeó és Júlia

A két kisbaba szülei nem ismerték egymást, így egymástól teljesen függetlenül választották ki gyermekük nevét is. Orvosuk és az ápolók szóltak nekik a vicces egybeesésről.

“Már hónapokkal ezelőtt kiválasztottuk a lányunk nevét” – kezdi Juliet (azaz Júlia) anyukája, Christiana Shifflett az ABC News amerikai hírcsatornának. Hozzátette, mindenképpen olyan nevet szerettek volna, ami “J”-vel kezdődik, mert a fiuk is ilyet kapott pár évvel korábban, és szerették volna, ha ebben is hasonlítanak.

Fotó: Cassy Clayshute Photography
Fotó: Cassy Clayshute Photography

Már hónapokkal a szülés előtt megvolt a Morgan és Edwin Hernandez első gyermekének neve is. A fiatal szülők úgy döntöttek, első gyermeküknek a Romeo nevet adják, de ahogy azt a 24 éves anyuka bevallotta, nem Shakespeare, sokkal inkább egy Romeo Santos nevű énekes miatt, akit férjével mindketten nagyon szeretnek.

A sors különös meglepetése, hogy a két anyuka ugyanabban a kórházban, ráadásul ugyanannál az orvosnál hozta világra gyermekét. A két kicsi között, akik az újszülött osztályon is egymás mellé kerültek, mindössze 18 óra különbség van. A szülők figyelmét a furcsa véletlenre az ápolók és persze a családokat összekötő orvos hívta fel: “Először azt hittük, viccelnek, de aztán kiderült, hogy nem. Már viccesen azt is megbeszéltük, mi lesz, ha esetleg össze akarnának házasodni.”

 

Olvass még többet szokatlan nevű babákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top