Család

Star Wars paródia készült a BBC-apukáról

Robert Kelly kislányai a BBC-nek adott webkamerás interjújába sétáltak bele, ezzel egy csapásra világhírűvé téve a családot. Természetesen az internetes népművészek munkába lendültek.

Robert Kelly a BBC élő adásába jelentkezett be webkamerán keresztül, hogy Dél-Korea helyzetét elemezze a műsorban, amikor először négyéves kislánya, majd 8 hónapos fia megy be a szobába a háta mögött. A komoly szakember alaposan zavarba jött, a vicces jelenetet pedig azóta számtalan formában feldolgozták a vicces gifektől a paródiákig.

A Kelly család az eset után sajtótájékoztatót is tartott, ahol Robert Kelly ünnepélyesen bocsánatot kért a BBC-től, annak ellenére, hogy a famíliát valószínűleg az egész bolygó a szívébe zárta.

Star Wars paródia készült a BBC-apukáról

Rekordidő alatt készült el a kedvesen kaotikus jelenet Csillagok háborúja ihlette feldolgozása, amelyben Vader nagyúr beszélget Palpatine császárral, amikor… de a többit inkább mindenki nézze meg az alábbi videón.

Kelly egyébként sok kritikát kapott az internetezőktől, amiért viszonylag távolságtartóan viselkedik a gyerekeivel, és amiért nem segít az anyjuknak megzabolázni az elszabadult gyerekeket. Erre válaszként készült az alábbi változat, amely azt mutatja be, hogyan kezelte volna a helyzetet az anyuka, ha épp ő ad interjút a BBC-nek. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top