Család

Mindenki a felültetett nagypapával akar randizni

Kiöltözve, rózsákkal megpakolva indult neten egyeztetett randijára a nagypapa, de hiába várta a nőt, hoppon maradt. A netezők most annyira megsajnálták, hogy egymást taposva randiznának vele!

Jim Moroney, a 73 éves egyedülálló nagypapa négy hónapja regisztrált egy online randioldalon, és nemrégiben már az első randevút is sikerült nyélbe ütnie. Az idős férfi a számítógépen amúgy sem nagyon boldogult, (a Match.com-ra is szomszédja regisztrálta) a randira azonban példás úriemberként indult: csinos kötött pulóverben, csokoládéval és rózsákkal megpakolva, legjobb modorával felvértezve.

Mindenki a felültetett nagypapával akar randizni 

De a nő nem jelent meg, Moroney pedig csalódottan, de jókedvűen unokájához hajtott, hogy a 16 éves lánynak adja a randipartnernek szánt ajándékokat. Gabby Foresta ekkor fotózta le nagypapáját, a képet pedig a történet kíséretében meg is osztotta Twitteren, ahol az emberek azonnal két dolgot akartak: megleckéztetni a férfit cserben hagyó nőt és randizni a cuki nagypapával!

Mindenki a felültetett nagypapával akar randizni 

Moroney saját bevallása szerint jól viselte a felültetést, nem tartja vissza attól, hogy tovább keresgélje a szerelmet a neten.

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top