nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
“Ti tanítottatok meg arra, mit jelent anyának lenni a mindennapokban”

“Ti tanítottatok meg arra, mit jelent anyának lenni a mindennapokban”

Megható sorokkal ünnepelte ikerlányai első szülinapját az amerikai anyuka, aki első gyermekét, Lincolnt szülés közben veszítette el.
NLCafé
f Ajánlom

Olyan hihetetlen sokat vártam rátok. Két terhességen át. Hogy aztán végre magamhoz ölelhesselek és egészségesen hazavihesselek benneteket” – kezdte megható Instagram-posztját Elaine Bellis, a Los Angeles-i fotóművész. Az anyuka, aki most minden létező idejét ikreivel, Quincyvel és Rowe-val tölti, a könnyfakasztó bejegyzésben nemcsak kislányainak, de első gyermekének is emléket állított. A kisfiát, Lincolnt vajúdás közben veszítette el.

 

A bátyátok tett engem édesanyává, de ti voltatok azok, akik megtanítottátok nekem, mit is jelent az anyaság a mindennapokban. Hogy láthatlak benneteket, ahogy felfedezitek a körülöttetek lévő világot, az egyik legnagyobb ajándék, amit csak kaptam.

Elaine a posztban leírta, sosem hitte, hogy lehet ennyire szeretni. “Hogy azután, hogy elalszik, képeket akarsz nézegetni róla. Hogy sírva fakadsz, amikor kinövi az újszülötteknek készült ruhácskákat” – írta, majd hozzátette, örökre hálás lesz lányainak, hogy az anyukájuk lehet.

This is what joy looks like ???????????? so many stripes happening too ????

Elaina Bellis (@laylaygibson) által megosztott bejegyzés,

A fotográfus édesanya röviddel kislányai születése után, hosszú interjút adott a Mother magazinnak. Ebben őszintén beszélt az őket ért tragédiáról is. “Lincolnnal az volt a terv, hogy csak akkor megyünk majd kórházba, ha beindultak a tolófájások. Két napig vajúdtam otthon, bármiféle fájdalomcsillapítás nélkül, mikor úgy döntöttünk, kórházba megyünk. Ekkor még fogalmam se volt róla, hogy a fiam már nem él.”

I want to wish all the mommas out there a Happy Mother's Day! I also want to thank Lincoln for making me one ???? love you all.

Elaina Bellis (@laylaygibson) által megosztott bejegyzés,

A rossz hírt Elaine-nel az első vizsgálatok után közölték. “Mikor a doktornő közölte velem, hogy nem találja a fiam szívhangját, összeomlottam. És egy kicsit még most is, hogy beszélek róla” – vallja be az anyuka, aki elárulta, sokat segített neki a végtelen gyász feldolgozásában az, hogy a szülés után kézbe vehette kisfiát. Elaine az interjúban elárulta, mostanában akkor szorul össze a szíve, ha valaki azt kérdezi tőle, hogy az ikrek az első gyermekei-e.

Nem szeretem, amikor az emberek Lincolnról kérdeznek, mert a beszélgetés sokszor nagyon szomorú irányt vesz. Én a fiamra úgy szeretnék emlékezni, mint egy boldog kisfiúra, aki pontosan tudja, mennyire nagyon szerették.

Olvass még többet az ikrekről az NLCafé oldalán: 

Megosztás Facebookon