Család

Újabb soproni diáklány tűnt el

Rejtély, mi történhet Sopronban. Az ugyakkor tudható, már több diáklányt is keresnek a városban. A rendőrség nem találja őket, ahogyan a még februárban eltűnt Anasztáziáról sem tudni, hol lehet.

A soproni rendőrség keresi a 16 éves diáklányt. Károlyi Anasztázia még február 18-án tűnt el nyomtalanul azt követően, hogy engedély nélkül elment a hegykői gyermekotthonból. A lány életjelet közel két hónapja nem adott magáról, és a felkutatására tett rendőrségi nyomozás sem járt eredménnyel.

A 16 éves tini 155 centiméter magas, normál testalkatú. Haja hosszú, barna, szeme is barna színű. Arról, hogy épp milyen ruhát viselhet, a rendőrség nem tudott tájékoztatást adni.

Újabb soproni tinit keres a rendőrség
Újabb soproni tinit keres a rendőrség

Ha felismeritek a fotón látható Károlyi Anasztáziát, tudjátok, hol lehet, vagy bármilyen információval rendelkeztek róla, tegyetek bejelentést a Soproni Rendőrkapitányság elérhetőségein. Hívhatjátok a 107-es, 112-es segélyhívószámokat is, de tárcsázhatjátok az ingyenes 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számot is.

A hegykői gyermekotthonból tűnt el a soproni tinilány

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top