Család

Még fodrászhoz is együtt járnak a skót hármas ikrek

Alison, Laura és Nicola azt szeretnék, ha életük végéig pontosan ugyanúgy néznének ki. Ezért pedig nem akármilyen áldozatokra hajlandóak.

Képzeljük el, mi történne, ha a jól megszokott napi rutinunkat folyamatosan egyeztetnünk kellene valakivel: hogy milyen sampont használunk, milyen testápolót, milyen fogkrémmel mosunk fogat, majd azt is, hogy a nap melyik szakában miből mennyit tervezünk enni. Ha ez meg van, akkor már nem is olyan nehéz elképzelni azt, hogyan zajlanak a skót hármas ikrek, Laura, Nicola és Alison mindennapjai.

A szőke, kék szemű ikrek azt vették a fejükbe ugyanis, hogy életük végéig ugyanúgy fognak kinézni. Ehhez komoly áldozatokat kellett hozniuk, sőt lemondásokkal is járt, hogy a reggeli szépítkezéstől elkezdve az öltözködésen át az étkezésig mindent, de mindent együtt kell csinálniuk.

Még fodrászhoz is együtt járnak a skót hármasikrek

Alison a Daily Mail című brit lapnak elmondta, nagy szerencséjük, hogy mindhárman állást kaptak ugyanannál a cégnél, mert így a nap nagy részét együtt tölthetik. A fiatal nő azt is hozzátette, mivel minden részletüknek hasonlítania kell, ezért mindig együtt mennek a fodrászhoz és a kozmetikushoz is. “Szerencsére a fodrászunk régóta ismer minket, így mikor egyikünk telefonál, automatikusan foglal a másik kettőnknek is időpontot.”

A Daily Mail cikkéből kiderült az is, hogy az ikrek már a születésük óta elválaszthatatlanok, és még akkor is órákat beszélgetnek egymással, ha valami miatt épp külön kell lenniük.

Olvass még többet ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top