Család

Szívszaggató okból keres párt férjének egy amerikai nő

Miután betegsége miatt csak napjai vannak hátra, az amerikai írónő úgy döntött, megkeresi a tökéletes partnert imádott férje számára.

“Arra a tapasztalatra alapozva hozok létre egy általános profilt Jasonnek, hogy nagyjából 9490 napja ugyanabban a házban létezünk” – írta a New York Timesban közölt esszéjében Amy Krouse Rosenthalt. A sikeres gyermekkönyv- és memoárszerző hozzátette, sose használta még a Tinder, a Bumble vagy az eHarmony netes társkeresőket, de bízik benne, hogy így is sikerül időben megtalálni a nőt, aki tökéletes társa, támasza és szerelme lehet majd férjének, miután ő meghalt.

Amy Krouse Rosenthal ugyanis gyógyíthatatlan petefészekrákban szenved. A New York Timesnak írt cikkéből kiderült, 2015-ben diagnosztizálták nála a rosszindulatú daganatot, nem sokkal azután, hogy legkisebb gyermeke is egyetemre ment. Az amerikai nő többféle kezelésnek is alávetette magát, de egyik sem használt.

Szívszaggató okból keres párt férjének egy amerikai nő

Most, hogy már csak rövid ideje maradt hátra, úgy döntött, gondoskodik arról az emberről, aki számára a legfontosabb: férjéről. Létrehozott egy randiprofilt, mellyel célja, hogy segítsen férjének megtalálni a következő szerelmét. Az esszét, ami vírusszerűen terjed a közösségi médiában, Amy stílszerűen egy üres lappal zárta: ezzel szimbolizálva a férjét megillető új kezdet lehetőségét.

Olvass még több megható történetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top