Család

Kifizette a bevásárlást az idős asszonynak, akinek nem működött a kártyája

A kétgyerekes apuka nem bírta nézni, ahogy az idős asszonynak többször is elutasította a kártyáját a rendszer, ezért rendezte a bevásárlását.

A 34 éves ausztrál férfi két gyermekével vásárolt egy szupermarketben, amikor felfigyelt az előtte álló idős asszonyra, akinek sorra elutasította bankkártyáját a rendszer. Az idős asszony egyre kellemetlenebbül érezte magát, ezért Ryan O’Donnell úgy döntött, rendezi az asszonynak a számlát.

Kifizette a bevásárlást az idős asszonynak, akinek nem működött a kártyája

 

Az esetről egy másik vásárló készített fotót, és be is számolt róla a neten – később kiderült, hogy Ryan 44 dollárt fizetett az idős hölgy bevásárlásáért, akinek hitetlen hálálkodására csak annyit felelt: “Legyen szép napja!”

Az internet most egy emberként imádja a szupermarket hősét, aki a lapok megkeresésére a boltban már megismert egyszerűségével csak így magyarázta tettét: “Nem tudtam ölbe tett kézzel nézni, engem így neveltek fel a szüleim.”

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top