Család

Otthonra talált a plüsselefánttal szomorkodó kutya

A szomorú kutyust egyedül plüsselefántja vigasztalta az állatmenhelyen, most azonban mindketten szerető családba kerülhetnek!

 Smokey akkor került menhelyre, mikor előző gazdája lakhatási körülményei megváltozása miatt nem tudott már tovább gondoskodni róla. A szomorú kutyus magányosan bóklászott a menhelyen, egyedül plüsselefántját cipelte magával állandóan, hogy némi vigaszra és társaságra leljen a játékban.

Otthonra talált a plüsselefánttal szomorkodó kutya

Az ötéves kutya annyira ragaszkodik a kitömött elefánthoz, hogy a menhely játékosan még azt is kikötötte, hogy csak együtt lehet örökbe fogadni őket. Úgy látszik, most Smokey és ormányos barátja is örülhetnek: két menhelyre látogató önkéntes azonnal beleszeretett a plüssállatot szorongató kutyába, és elhatározták, hogy befogadják őt, amivel megmentették Smokey-t a márciusra kitűzött elaltatástól.

Otthonra talált a plüsselefánttal szomorkodó kutya

Az örökbefogadás óta Smokey olyan, mint akit kicseréltek: a depressziós kutyusból vidám, játékos négylábú lett – azért az elefántját természetesen még mindig szorosan maga mellett tartja… 

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top