Család

Magányos anyukáknak segít barátkozni az új mobilalkalmazás

A magánnyal küzdő kismamákra gondolt a Peanut, amivel bármikor megihatunk egy kávét a közelben egy másik anyukával.

A játszótéren való szülői barátkozásokat inkább a kényszer szüli, mint a kedv, pedig egy csomó anyuka számol be róla, hogy szinte becsavarodik a gyerekkel kettesben töltött, fárasztóan magányos időszakban.

Michelle Kennedy, aki maga is anyuka és mellesleg vállalkozó, ezért rukkolt elő a Peanut névre keresztelt mobilos alkalmazás ötletével, ami a magányos izolált anyukákat köti össze. Kennedy szerint a friss anyukáknak még mindig nem illik kimondaniuk, ha magányosnak érzik magukat, ne adj’ isten még unatkoznak is, ő pedig épp ezt szeretné megváltoztatni a Peanuttal.

Magányos anyukáknak segít barátkozni az új mobilalkalmazás

Az alkalmazásra facebookos profillal lehet felcsatlakozni, az pedig megmutatja, kik az alkalmazásban regisztrált, közelben lévő és hasonló gondolkodású anyukák. Velük aztán felvehetjük a kapcsolatot, csetelhetünk és még találkozhatunk is – mondhatni az anyukák Tindere ez!

Magányos anyukáknak segít barátkozni az új mobilalkalmazás

Az alkalmazás fejlesztői azt remélik, hogy a fáradt és elfoglalt édesanyák így újra felpörgethetik kicsit társasági életüket. Az alkalmazás ingyenes letölthető az App Store-ból. 

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top