Család

A rendőrség segített az ötödikes kislány házi feladatában

A kislány Facebookon fordult a rendőrséghez, mikor elakadt egy matekpéldában. Segítettek neki.

A 10 éves Lena kissé szokatlan helyen fordult segítségért, mikor elakadt a matekházijában, de azt nem lehet állítani, hogy ne kapott volna választ kérdéseire. Az ötödikes kislány Facebookon üzent az ohiói rendőrkapitányságnak, mikor egy bonyolult műveleti sor megfeküdte a gyomrát, a rendőrök pedig készséggel segítettek neki.

A rendőrség segített az ötödikes kislány házi feladatában

Mikor Lena leírta, hogy a leckében lenne szüksége némi segítségre, az oldalt üzemeltető rendőrtiszt, B. J. Gruber örömmel állt a rendelkezésére. Elmagyarázta, hogy először a zárójelben lévő műveleteket kell elvégezni, aztán szépen balról jobbra haladva megcsinálni az összeadásokat, kivonásokat, szorzásokat. A kislány az első példa után egy fokkal bonyolultabbal is előrukkolt, de az sem okozott gondot a segítőkész rendőrnek.

A rendőrség segített az ötödikes kislány házi feladatában

A lány anyukája csak később vette észre, hogy Lena a rendőrökkel csevegett: a beszélgetés képeit megosztotta a közösségi médiában is, hozzátéve, hogy nagyon hálás a marioni rendőröknek. 

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top