Család

Megható lánykérés a győri kézilabdameccs szünetében

Egészen különleges ötletet eszelt ki Attila, aki szerelme, Bernadett kezét a győri kézilabdameccs szünetében kérte meg. A lány mit sem sejtett a megható lánykérésről.

Háromezer szurkoló örült együtt Bernadettel és Attilával, pedig pillanatokkal korábban a lány még mit sem sejtett, fogalma sem volt párja tervéről. Kérdezz-felelek játékra invitálta őket a műsorközlő a pályára a Kisvárda elleni kézilabdameccs szünetében Győrben.

A műsorközlő, néhány egyszerű kérdés után Bernadettnek azt mondta, most nagyon fontos kérdés következik, amelyet párja tesz fel neki, és amire csöppet sem mindegy hogyan válaszol. A fiú ekkor letérdelt szerelme elé, majd elővette a jegygyűrűt és föltette a kérdést: “hozzám jössz feleségül?”. Bernadett nagyon meglepődött, de természetesen igennel válaszolt a nem mindennapi lánykérést követően. A győri kézilabdás lányok mérkőzésében történt egészen különleges eljegyzésről a Tények számolt be.

Megható lánykérés a kézilabdameccs szünetében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top