Család

Kétszer szeretett bele férjébe, miután egy betegség miatt elveszítette emlékeit

Tavalyi rohamát követően Jessica nemcsak a férjét, de a szüleit sem ismerte meg. Egy virágcsokornál többre volt szükség, hogy újra beleszeressen élete párjába.

A 20 éves fiatal nő emlékei a mai napig sem tértek vissza – írja a The New York Post. A cikkből kiderül az is, Jessica Sharman rendszeresen látogatja a szüleit, hogy a segítségükkel összerakhassa, ki volt ő a tavaly márciusi rohamsorozat előtt, ami miatt minden emlékét elveszítette.

“Senkinek nem kívánom azt az érzést, ami akkor tört rám, mikor magamhoz tértem. Fogalmam se volt, ki vagyok, hogy kik azok az emberek, akik körbeveszik az ágyamat” – mesélte a fiatal nő, majd hozzátette, leginkább szüleit viselte meg, hogy amnéziám lett. “Anyám még aznap nekiállt előásni a legrégebbi közös képeinket, hogy munkára bírja a memóriámat. Eddig kevés sikerrel.”

Jessica azt mondja, férjével még ennél is nehezebb volt a helyzet. Mikor a szülei először kettesben hagyták őket, Jessica szabályosan pánikba esett. “Miközben ő halálosan szerelmes volt belém, én nem éreztem iránta semmit” – emlékezett vissza, majd bevallotta, két héttel később igyekezett véget vetni a kapcsolatnak.

Rich meg volt törve. Könyörgött, hogy adjak neki egy második esélyt, hogy újra megszerettesse magát velem. Én pedig nem mondtam nemet.” Azóta minden nap találkoznak: Rich a kedvenc parkjába, éttermébe és szórakozó helyeire viszi Jessicát, miközben a múltjukról mesél neki. “Sajnos nem emlékszem, hogyan és mikor szerettem bele először Richbe, de a másodikat biztosan nem fogom elfelejteni” – mondta, majd hozzátette, párja a türelmével és a kedvességével hódította őt vissza.

Olvass még többet az amnéziáról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top