Család

Négyéves gyerekkel a hátsó ülésen raboltak el egy autót Pápán

Szerencsére a rabló nem jutott messzire, két óra alatt elfogták a rendőrök. A gyereknek nem esett bántódása, de nagyon megijedt.

Pénteken kora este egy gyalogos miatt kellett lassítani egy pápai család autójának. Az ismeretlen felugrott az autó motorházának tetejére, majd az úttestre feküdt, és az aszfalthoz kezdte ütni a fejét, ezért a volánnál ülő családapa és felesége kiszálltak a járműből – számol be a veol.hu.

Mikor a kocsiban már nem maradt felnőtt, az ismeretlen férfi váratlanul felkelt a földről és beugrott a kocsiba, majd még mielőtt a szülők megakadályozhatták volna, elhajtott az autóval a hátsó ülésén ülő négyéves gyermekkel.

A szülők azonnal értesítették a rendőrséget, akik több autóval kezdték keresni a rablót. Végül az édesanya autóban maradt mobiltelefonjának cellainformációi alapján találták meg az elkövetőt egy Pápához közeli településen.

A kisgyermek sértetlenül megúszta a kalandot, bár nagyon megijedt, nem értette, miért történik ez vele.

A veol.hu úgy tudja, hogy az elkövető a rablás előtt bántalmazott egy vele lévő nőt, aki feldúlt állapotban otthagyta a férfit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top