Család

A halálba menekült a gyógyíthatatlan beteg idős házaspár

Balatonalmádiban élt az idős házaspár, kedden úgy döntöttek, véget vetnek életüknek. A férfi megfojtotta gyógyíthatatlan beteg feleségét, majd önmagával is végzett.

Jutka néni és Janó bácsi sok évtizede teljes harmóniában, szeretetben élt. A helybéliek csodájukra jártak, amikor látták őket kézen fogva sétálni, vagy ennyi együtt töltött év után is elmélyedve beszélgetni. A tündérmese január 31-én szörnyű véget ért. A Blikk úgy tudja, a férfi párja kérésére megfojtotta szeretett feleségét, majd a lelki és fizikai fájdalmak elől maga is a halálba menekült.

A szomszédok elmondása szerint az idős asszony nagyon súlyos Parkinson-kórban szenvedett, a gyógyíthatatlan betegség már a végstádiumához érkezett. Pokoli fájdalmakkal küzdött épp úgy, mint az idős férj, akit a rák támadott meg. Hallomásból tudták, Jutka néni jó ideje kérte férjét, vessen véget szenvedéseinek. János pedig annyira szerette az asszonyt, hogy teljesítette a fájdalmas kérést.

A házaspár holttestét gondozójuk találta meg, aki értesítette a rendőrséget. A helyszíni és halottszemle, valamint a nyomozás jelenlegi adatai igazolják, az idős férfi megölte feleségét, majd saját magával is végzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top