Család

Berlinbe indult, Balassagyarmaton eltűnt a 23 éves férfi

Rejtélyes körülmények között tűnt el a 23 éves fiatal férfi. Berlinbe utazott volna, a vonat a Keleti pályaudvarról indult, de oda már sosem érkezett meg. Utoljára Balassagyarmaton látták.

Balassagyarmaton látták utoljára a szlovák Peter Škerlecet 2017. január 19-én. A 23 éves férfi Berlinbe indult, de már az sem biztos, hogy a Keleti pályaudvarra megérkezett-e. Édesanyja elkísérte a balassagyarmati vasútállomásra, a férfi a vonatra fölszállt, de azt már nem tudni, útközben mi történt vele. Aszódon vélhetően átszállt a budapesti vonatra, de ez sem biztos.

Az eltűnt fiatalember január 19. óta semmilyen életjelet nem adott magáról, azt sem tudni, meddig utazott, egyáltalán fölszállt-e a berlini vonatra.

A 23 éves Peter 184 centiméter magas, súlya 80 kilogramm, szeme kék. Eltűnésekor sötétkék kapucnis télikabátot, fekete farmert, fehér sálat, sötétszürke fűzős téli cipőt viselt. Magával vitte sötétzöld gurulós sporttáskáját, amit ennek ellenére mindig a kezében hord, és nála volt fekete hátizsákja is. A férfinak különös ismertetőjele is van, arca bal oldalán anyajegy és sebhely látható.

Ha bármilyen információtok van a szlovák férfi eltűnésével kapcsolatosan, jelezzétek a Balassagyarmati Rendőrkapitányság elérhetőségein, bejelenthetitek a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok egyikén, vagy az ingyenes 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számon.

Balassagyarmaton látták utoljára az eltűnt férfit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top