nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Az esküvő után a lakodalmat is megtartották az ovisok

Az esküvő után a lakodalmat is megtartották az ovisok

A lakitelki óvodások az elmúlt héten jártak a helyi házasságkötő teremben, ahol az anyakönyvvezető, ha már ott voltak, gyorsan összeadta Villőt és Tibort. Azóta a lakodalmat is megülték az ovisok.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Lakodalommal zárták a házasság hetét a Szivárvány Óvoda Katica csoportosai. Minden készen állt a lagzi megrendezésére, melyre szülőket is meghívták. A menüről az óvodások döntöttek, így a lakodalomban libazsíros kenyeret ettek lilahagymával, hozzá házi bodzaszörpöt szürcsölgettek.

Az óvodába érkező szülőket kaláccsal kínálták az ünneplő gyerekek, majd körtánccal kezdődött a mulatság. Közben a koszorús lányok szép fehér ruhába öltöztették a menyasszonyt, a vőfély elmondta mondókáját, a pap pedig illendően összeadta Villőt és Tibort.

“Eladó a menyasszony!” – hangzott a lakodalmakból jól ismert mondat, mire az óvodások egyenként kérték fel Villőt a táncra. Olga óvónéni segítségével Villő és Tibor felvágta az emeletes vaníliakrémes menyasszonyi tortát, amiből a szülőknek is jutott – írja a Baon.hu.

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon