Család

Ugyanazon a napon született a két testvér első gyermeke

Faveláéknál úgy tűnik az ilyesmi már hagyomány: a testvérek egyszerre jelentették be az esküvőjüket, és szintén egy napon házasodtak. Most apák is egyszerre lettek – a család legnagyobb örömére.

Amikor január 15-én váratlanul megindult a szülés feleségénél, Jose Favela először azt se tudta, hova kapjon. Az amerikai férfi az ABC News amerikai hírcsatornának elmondta, néhány nappal későbbre várták első gyermeküket. Később azonban kiderült, a kicsi ennél szebb időpontot nem is választhatott volna az érkezéshez.

“Amikor felhívtam a bátyámat, hogy elújságoljam neki, hogy nagybácsi lesz, Ivan néhány másodperces döbbent csend után közölte, ő is pontosan emiatt akart hívni engem.” Később még az is kiderült, hogy a két feleség ráadásul egymástól alig néhány méterre lévő szobát kapott.

Ugyanazon a napon született a két testvér első gyermeke

A két kisfiú végül alig néhány óra különbséggel jött a világra. Sarai Duran, az illinoisi Aurora orvosi központ egyik ápolója az ABC-nek elmondta, nagyon boldog, hogy ilyen különleges eseménynek adhatott otthont munkahelye. “Örülök miattuk is, és egy kicsit miattunk is” – mondta el, majd hozzátette, nem ez volt az első olyan eset a kórházban, mikor első unokatestvérek születtek egy napon.

Olvass még több különleges születéstörténetet az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top