Család

Óriási NLCafé siker – újságírónk nyerte a Családbarát Médiáért díjat

Óriási NLCafé-sikernek örvendezhetünk, ugyanis újságírónk, Kempf Zita nyerte a tizedik Családbarát Médiáért díjat. A díjátadó ünnepséget csütörtökön rendezték a budapesti Várkert Bazárban. Zita mellett Kun Gabi újságírónk különdíjat vehetett át.

Az NLCafé újságírója, Kempf Zita nyerte el a Képmás magazin és a Média a Családért Alapítvány tizedik alkalommal átadott Családbarát Médiáért díját az NLCafén megjelent, Sosem fértünk bele az űrlapok rubrikáiba című írásával. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, négy NLCafés cikk is bekerült a döntőbe. Végül Zita nyerte a fődíjat.

Az idén két új elismerést is kiosztottak. A Külhoni Családbarát Médiáért díjat Balázs Katalin vehette át a Gyergyói Hírlapban megjelent Ahol hat szempár a fényforrás című cikkéért, a Média a Nemzedékekért díjat pedig a Kossuth Rádió Vendég a háznál című műsorában elhangzott Nagyszülő kerestetik című adásáért Keresztes Ilona kapta.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának különdíját Polgár Patríciának ítélték oda Pár dolgot Ön is tehet, hogy ne fogyjon a magyar! című írásáért. A Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) különdíját Kun Gabi vehette át az NLCafén megjelent Három gyerekkel igazából könnyebb az élet, mint eggyel című cikkéért.

A Családbarát Médiáért díj közönségdíjasa Petrás Lilla lett, a Háziasszonyként töltött évem megaláztatásai című írásával, a Média Nemzedékekért díj közönségdíját pedig Stenszky Cecília kapta Óda a nagyiról címmel megjelent cikkéért.

Kempf Zita újságírónk nyerte a Családbarát médiáért díjat
Kempf Zita újságírónk nyerte a Családbarát médiáért díjat.
Mellette Juhász Péter Tibor, a Magyar Telekom marketingkommunikációs vezetője és Aczél Petra, a Corvinus Egyetem tanára, a zsűri elnöke látható (fotó: Máthé Zoltán – MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top