Család

Ruhát varrt menyasszonyának a világ legromantikusabb vőlegénye

Az egyetemista fiatal eddig soha nem varrt, most azonban arra vállalkozott, hogy egy öreg varrógép és némi ötletesség segítségével elkészíti a Szépség és a szörnyeteg ikonikus ruháját.

Joel Lynch azért Belle sárga ruháját választotta, mert szerelme, Cara Szymanski gyerekkora óta rajong a Szépség és szörnyeteg című mesefilmért. A fiú, aki állítása szerint mostanáig még egy zoknit sem varrt meg, egy öreg varrógép, némi kreativitás és egy jó nagy adag kávé segítségével végül sikeresen elkészítette az ikonikus ruhadarabot a lánykérésig.

Ruhát varrt menyasszonyának a világ legromantikusabb vőlegénye

Barátnője, aki egy másik állam egyetemének hallgatója, mostanáig semmit sem tudott a készülődő meglepetésről. A fiatalok, akik karácsonykor találkoztak utoljára néhány órára, most a téli szünet miatt tölthetnek együtt egy kicsit több időt. Joel úgy döntött, a szünet a legmegfelelőbb időpont arra, hogy feleségül kérje barátnőjét, akivel lassan három éve alkot egy párt, és akit egy esküvőn ismert meg.

Ruhát varrt menyasszonyának a világ legromantikusabb vőlegénye

Joel a lánykérést az egyetemi könyvtárba szervezte, ahova egy nappal korábban testvére csempészte be a sárga ruhát. “Mikor Cara benyitott a terembe, és meglátta a ruhát, azonnal sírva fakadt” – idézte fel a megható pillanatot a büszke vőlegény, majd hozzátette, miután rásegítette barátnőjére az eredetire megszólalásig hasonlító ruhát, felcsendült a Szépség és szörnyeteg betétdala, ő pedig letérdelt elé és feltette a nagy kérdést.

Ruhát varrt menyasszonyának a világ legromantikusabb vőlegénye

Cara természetesen igent mondott.

Olvass még többet megható lánykérésekről az NLCafé oldalán:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top