Család

Magával akarta vinni a kutyát a koliba, de a szülők nem örültek neki

Egy fiatal srác gyakorlatilag elrabolta szülei otthonából a kutyát, hogy magával vigye egyetemi kollégiumába. A szülők nem voltak elragadtatva.

A 20 éves Sean az ünnepekre látogatott haza családjához az egyetemi kampuszról, és az otthon töltött idő alatt rájött, mennyire hiányzik is neki kutyájuk, Willy társasága. A fiú gondolt egyet, és mikor visszaindult a koliba, kicsempészte a kutyát is, gondolván biztos fel sem tűnik majd a családnak, hogy eltűnt a házi kedvenc. 

Magával akarta vinni a kutyát a koliba, de a szülők nem örültek neki

Pedig feltűnt. Sean anyukája hamarosan dühös sms-ben kérte számon Willy hollétét. Sean, aki akkor még azt gondolta, egy jó poénnal el lehet ütni a dolgot, azt felelte: “Jön a Corvallisra, hogy jobb oktatásban részesüljön és stabil megélhetést biztosíthasson családjának.”

Magával akarta vinni a kutyát a koliba, de a szülők nem örültek neki 

De a szülők nem nevettek, helyette azonban azonnal utasították Seant, hogy hozza vissza a kutyát, akinek így újabb 1,5 órát kellett vezetnie a szülői házig. Sean azt mondja, a szülei még mindig iszonyú dühösek rá, pedig ő csak egy bulis hetet szeretett volna Willyvel. Arra a vádra, hogy nem viselné jól gondját az állatnak, Sean azzal védekezett, hogy egy csomó játékot és ételt is elemelt szülei házából, mikor kicsempészte a kutyát.

 

BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top