Család

Szombathelyi családnak segítettek a Barcelona sztárjai

Nehéz sorsú, ötgyermekes családnak segítettek a Barcelona szupersztárjai, Lionel Messi és Andrés Iniesta. Az adományból a szombathelyi család lakást vásárolhatott magának.

A Barcelona futballstadionja, a Nou Camp mellett magyarok működtetik a Futballárium nevű éttermet, s az étterem tulajdonosa bocsátotta licitre Lionel Messi és Andrés Iniesta dedikált mezeit. A bevételből a nehéz körülmények között élő szombathelyi Baán családnak segítettek.

Mint azt a Bors megtudta, a két sztár mezét 660 ezer forintért vásárolta meg egy felvidéki magyar házaspár, így ezzel és a további adományokkal együtt 806 ezer forintot adtak át az ötgyermekes családnak. Nemcsak a sztárok mezeivel gazdagodott a magyar házaspár, a katalán sztárklub és Andrés Iniesta családja is pontosan tudták, hogy egy magyar családnak tették szebbé az életét.

A Barcelona futballklubja önként vállalta, szívesen részt vesznek más, magyarokat támogató adománygyűjtésben is. A Baán család nagyon meghatódott a felajánláson. Jelenleg heten élnek egy másfél szobás házban, de az adománynak köszönhetően már heteken belül nagyobb lakásba költözhetnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top