Család

Éhezett, és fűtés sem volt a házában, amikor felfigyeltek rá a jószívű rendőrök

Nagyon szívfacsaró történetet osztott meg a police.hu: egy botorkáló asszonyra figyeltek fel a rendőrök, hazakísérték, és akkor látták, milyen körülmények között él.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei szolgálatellátásuk ideje alatt Tiszavid községben találtak rá egy gyalog botorkáló helybeli asszonyra 2017. január 5-én késő este. A nő a rendőrök kérdésére elmondta, hogy a néhány háznyira lévő otthonába tart. A rendőrök megvárták, amíg az asszony biztonságban hazaér és bemegy a házba. Amikor azonban látták, hogy a házán lévő nyílászárók sérültek-hiányosak, utánamentek. Ezt a fotót is ők készítették – az asszony házának egy részlete:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

 Odabent megállapították, hogy a házban nincs sem fűtés, sem áram. Czine Miklós Roland és Kiss Zoltán rendőr törzsőrmesterek a dermesztően hideg lakásban nem hagyták magára az 53 éves asszonyt, aki akkor már rosszullétre is panaszkodott. Elmondása szerint már napok óta nem evett, nem volt pénze ételre és tüzelőre sem. A rendőrök a Tevékenység- irányítási Központon keresztül értesítették a mentőszolgálatot, akik az asszonyt kórházba vitték. A rendőrök felelősségteljes magatartásának köszönhetően a tiszavidi asszony időben kapott segítséget, ami vélhetően az életét mentette meg.  

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top