Család

Babakocsis, szánkós család közé repült a terepjáról

A terepjáró 72 éves vezetője megpördült a csúszós úton, és egyenesen a babakocsit tologató és szánkót húzó család közé repült.

Csak a szerencsének köszönhető, hogy az esetből nem lett óriási tragédia. A balesetet okozó férfi terepjárójával megcsúszott az aranyosmaróti járásbeli Kicő (Skýcov) síkossá vált, havas úttestén, majd elsodorta a két kisgyereket és a szülőket. Az autó akkorát repült, hogy két parkoló kocsit is igencsak összetört, végül egy hórakás állította meg.

A sofőr a balesetet követően azt állította, járműve irányíthatatlanná vált, és nem tudott megállni. Először a két szülőt és a szánkózó kilencéves kisfiút ütötte el, majd a babakocsit is összetörte, melyben a három és fél hónapos kisbaba feküdt. A baleset a helyi játszótér közelében történt.

A gyerekeket és szüleiket a mentők kórházba szállították, a kisbabán kívül valamennyiüket azóta már haza is engedték. A babát egyelőre megfigyelés alatt tartják az orvosok – írja a Parameter.sk.

Kicő településen ütötte el a terepjáró a babakocsis anyukát és a szánkót húzó édesapát

Címlapfotó: Noviny.sk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top