Család

Annyira megsértődött feleségére, hogy 20 évig nem beszélt vele

A makacs férj megelégelte, hogy felesége túl sokat foglalkozik a gyerekekkel, ezért 20 éven keresztül nem szólt hozzá.

Egy televíziós műsor miatt derült ki a japán házaspár bizarr problémája, Otou és Katayama Yumi 18 éves fia ugyanis azzal fordult a műsor készítőihez, hogy békítsék ki szüleit, akik már két évtizede nem beszélnek egymással.

A férfi annak idején állítólag azért makacsolta meg magát, mert úgy érezte, felesége sokkal több figyelmet fordít három közös gyermekükre, mint rá. A duzzogó férfi úgy megsértődött feleségére, hogy némasága azóta is, most már közel 20 éve kitart. A gyerekek beszámolója szerint az apuka velük mindig rendesen, kedvesen kommunikál, anyjukhoz azonban nem hajlandó beszélni – annak ellenére sem, hogy továbbra is együtt élnek házastársakként.

Annyira megsértődött feleségére, hogy 20 évig nem beszélt vele

Édesanyjuk is ugyanúgy beszél a férfihoz, aki persze soha sem reagál a nő szavaira. A 18 éves fiú és 21, illetve 25 éves nővérei azt állítják, nem emlékeznek rá, hogy valaha hallották volna apjukat az anyjukhoz szólni.

A férfi azt mondja, nagyon féltékeny volt, mikor a gyerekek születésekor felesége elmerült a kicsik körüli teendőkben, a duzzogás pedig mára odáig jutott, hogy szerinte innen már nincsen többé visszaút. A műsor végén azért azt mondta, megpróbál tenni érte, hogy a jövőben ne legyen ilyen csendes a házasságuk.

 

Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top