Család

Sorozatgyilkos ölhetett Budapesten

Sorozatgyilkos végezhetett a közelmúltban a Népligetben megtalált nővel és azzal az édesanyával, akit még három évvel ezelőtt, Soroksáron öltek meg. A háromgyermekes fiatalasszony férje megszólalt az ügyben.

Krisztina halálát összefüggésbe hozták a pár hónapja a Népligetben meggyilkolt nő ügyével. A rendőrség gyanítja, mindkét nőt ugyanazok ölhették meg. Három évvel ezelőtt Krisztina szokásos esti futására indult, ahonnan soha többé nem tért haza. Holttestét Soroksár bokros területen találták meg. Az asszonyt megerőszakolták, két matrózcsomóval megkötözték, majd megfojtották.

A nyomozás során két európai férfi DNS-ét találták meg. A Magyar Idők úgy tudja, összehasonlították a két nő holttestén rögzített DNS-eket, amely szerint sorozatgyilkos végezhetett az áldozatokkal. A DNS-eket ugyanakkor még vizsgálják.

Krisztina férje nem adja fel a reményt, hogy egyszer megtalálják felesége gyilkosát. A bűncselekményt követően kihallgattak közel 450 embert, köztük a férjet is, a rendőrség mindenkit kizárt a lehetséges elkövetők sorából. Annyi bizonyos, hogy a gyilkosságot egy idősebb és egy fiatalabb férfi követte el, nem kizárt, hogy a nő idősebb, dominánsabb támadóját ismerte. Vélhetően ő ölte és erőszakolta meg az édesanyát, társa a lefogásában és megkötözésében segédkezett – tudta meg a Blikk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top