Család

Egy valódi Igazából szerelem-pillanatért őrült meg az internet népe

Karácsony napján, a londoni reptérre tartó vonaton egy férfi izgatottan egy fagyöngyöt szorongat. Más csomagja nincs, látszik rajta, hogy rohanásban van. Mi más állhatna a háttérben, mint a szerelem?

 Mivel szinte már nem akad olyan ember a bolygón, aki ne látta volna az Igazából szerelem című filmet, ezért nem meglepő, ha egy ilyen jelenetbe botolva az agyunk is egy rugóra jár! A férfiről, aki karácsony napján, egy fagyöngyöt szorongatva, idegesen sietett a londoni Gatwick reptérre, csomagok és kabát nélkül, mi más juthatna eszünkbe, mint a kisfiú, aki a szerelmét akarta utolérni a reptéren?

 A férfiről egy nő posztolt képet a Twitterre, és a hozzáfűzésével valósággal felrobbantotta az oldalt: “Itt van egy férfi a reptérre tartó vonaton, a kezében egy fagyönggyel és semmi mással. Valami Igazából szerelem-pillanat van a levegőben!” A nő követői majd’ beleőrültek a kíváncsiságba, hogy megtudják, mi lett a sztori vége: több, mint 7400 felhasználó kommentelt, hogy várja a folytatást! A tweet szerencséjükre eljutott a fagyöngyös férfihez is, aki elárulta, hogy a barátnője elé sietett a reptérre (meglepő?), és mivel késésben volt, a fagyönggyel akarta meglepni a lányt. 

 Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top