Család

Életet mentett a szolgálaton kívüli rendőr

Egy rendőr élesztett újra egy eszméletlen férfit Nyírtéten, aki a rendőr érkeztekor eszméletlenül, életfunkciók nélkül feküdt az út szélén.

Ketten is álltak tanácstalanul Nyírtéten, egy út szélén fekvő férfi mellett, de nem kezdték meg az újraélesztést. Ekkor ért oda Nagy Viktor rendőr őrnagy, aki egyből odalépett a földön fekvő eszméletlen férfihoz, megállapította, hogy semmilyen életjelet nem mutat, ezért azonnal megkezdte az újraélesztést.

Nagy őrnagy a 63 éves férfit mesterségesen lélegeztette, egészen addig egyedül, amíg a háziorvos a helyszínre ért, ezután együtt folytatták. Kisvártatva megérkeztek a mentők is, akik átvették az újraélesztést. A félórás küzdelmet siker koronázta, az újra lélegző férfit  a mentők kórházba vitték.

Nagy Viktor rendőr őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának kiemelt főnyomozója megmentett egy életet, miközben 2016. december 23-án szolgálatát követően rokonaihoz tartott a nyírségi községben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top