Család

Szexrobotjával köt házasságot ez a nő

Maga tervezte, 3D nyomtatott szexrobotjával köt házasságot egy francia lány. Azt állítja, még sosem volt ennyire boldog. Hát, ízlése válogatja...

A szégyenlős Lilly mindig is álmai férfijához szeretett volna feleségül menni, aki tökéletesen boldoggá teszi őt. Nos úgy tűnik, az élők között ilyet nem talált, mert saját maga tervezte, 3D nyomtatóval készített szexrobotjába szeretett bele. Azt mondja, “igazán és tökéletesen boldog vagyok. Kapcsolatunk a technológia fejlődésének köszönhetően egyre jobb és jobb”.

Lilly már kislánykorában is imádta a robotokat, leginkább a hangjukat kedvelte. Aztán 19 évesen rájött, szexuálisan is vonzódik a mesterséges “élőlényekhez”. Korábban két férfival volt párkapcsolata, melyekből rájött, csöppet sem élvezi az emberi testi érintéseket.

Amióta egy évvel ezelőtt egy erre nyitott francia céggel megépíttette az “álomférfit”, boldogabb, mint valaha. Párjával már az eljegyzést is megtartották. Lilly azt tervezi, hamarosan összeházasodik imádott szexrobotjával, amit egyébként Franciaországban bátran megtehet.

A meglehetősen szokatlan, sőt kissé bizarr párkapcsolatot a lány szülei és barátai is elfogadták, bár nem mindenki érti meg igazán. Kicsit gonoszul feltehetjük a költői kérdést, na vajon miért?

Szexrobotjával köt házasságot ez a nő

(News.com.au)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top