Család

Jövőre még olcsóbban repülhettek Londonba

Ezúttal a Flybe légitársaság indítja útjára járatait Budapest és London között. A hírnek nemcsak a londoni magyarok örülnek, hanem mindenki, aki olcsón utazna a brit fővárosba.

London népszerűsége töretlen, a Budapest–London-útvonalat egyre többen használják. Nyilvánvalóan éppen ebben látott fantáziát a Flybe légitársaság is. A forgalomba várhatóan brazil gyártmányú Embraer E195 típusú repülőgépekkel száll heti három járatpárral, délutáni indulással.

A Flybe az üzemeltetést 2017 májusától tervezi indítani, a járatok kedden, csütörtökön és szombaton közlekednek, jelenleg 39,99 fontért (cca. 15 ezer forint). A légitársaság persze elsősorban a briteknek kedvezne a fapados járatok indításával, hogy még egyszerűbben és olcsón érhessék el az egyik kedvelt hosszú hétvégés célpontot, Budapestet. A repülőgépek menetrendjét is ehhez igazítják, a gépek a délutáni órákban indulnak, így kényelmesen elérhetők a szállodai kijelentkezést követően.

Persze a magyar utasok is nyernek a Flybe új járataival, hiszen az olcsó árak mellett egyszerűen juthatnak el London belvárosában. A Southend (SEN) repülőtér ugyanis közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkezik, ahonnan mindössze 50 perc az utazási idő a Liverpool Street állomásra – tudta meg a hvg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top