Család

Megható: dívát varázsolt rákos édesanyjából ez a nő – videó

Könnybe lábad az ember szeme, ahogy a súlyos beteg asszony átalakulásáról készült videót nézi. Újabb bizonyíték arra, hogy az anya-lánya kapcsolat csodákra képes.

Kemoterápia – már a szó hallatán is összeszorul az ember gyomra. El nem tudom képzelni az a kínt, amit akkor él át valaki, mikor az életéért küzd, és közben állandó rosszullétek gyötrik, égető fájdalmat érez a csontjaiban, hol izzad, hol didereg, elveszíti a haját… Ezt az állapotot családtagként is borzalmas végigasszisztálni, hát még szenvedő alanyként.

Nadina Ioana profi sminkes és beauty blogger, szépségtanácsait rengeteg nő követi. A lány édesanyja most rákkal küzd, kemózzák. Kihullott a haja, a szemöldöke, elvesztette a szempilláit is. Nadina elhatározta, hogy szakmai tudását latba vetve egy kis örömet csempész édesanyja pokoli nehéz napjaiba. Álomszép sminket készített neki, és szerzett egy remek parókát is. Mivel a kemoterápia extra érzékennyé tette az asszony bőrét, Nadina különösen finom alapanyagokat használt, és nagyon óvatosan dolgozott.

Az alábbi videóban lépésről lépésre követhetitek az asszony átalakulását. Igazi dívának érezhette magát a szeánsz végén. Nadina azt reméli, hogy a videó segíteni fog másoknak is abban, hogy elsajátítsák technikáját, és hasonló módon segítsenek rákos szeretteiknek, hogy egy csöppet jobban érezhessék magukat a bőrükben.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top