Család

Megható: így reagált egy idegen a múzeumi lánykérésre

Nincs is annál szebb, mint mikor az ember képesek osztozni a másik örömében: ez az idegen nő például elképesztően édesen reagált, mikor a szeme előtt ereszkedett térdre egy nő, hogy megkérje szerelmét.

Jess Rodriguez a 25 éves joghallgató úgy döntött, a chicagói Art Institute-ben fogja megkérni barátnője, Chelsea Miller kezét, és bár a múzeum eléggé csendes volt aznap, valaki mégis szemtanúja lehetett a romantikus pillanatnak.

Megható: így reagált egy idegen a múzeumi lánykérésre

A nagy eseményről készült képet Rodriguez testvére osztotta meg Twitteren, és valószínűleg sokaknak csak később tűnt fel a háttérben önfeledten örülő asszony. Az idegen nő pedig tényleg annyira cukin meghatódott képet vág, hogy a fotó azóta bejárta a netet, és persze egy rakás megosztást is begyűjtött.

Megható: így reagált egy idegen a múzeumi lánykérésre 

Jess és Chelsea egyébként négy éve vannak együtt, és annyi biztos, hogy ez a lánykérés örök életükre igazán emlékezetes marad számukra! 

Még több megható sztori az NLCafén:

  • Megható: dívát varázsolt rákos édesanyjából a nő – videó 
  • Megható kisfilmben búcsúzott szeretett kutyájától a gazdi 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top