Család

Ingyen telefonálhatsz és netezhetsz az ünnepek alatt

Három napig ingyen netezhetsz és telefonálhatsz! A Telekom és a Telenor is háromnapos akciót hirdetett: a mobilról és a vezetékesről indított hívásokért nem kell fizetni az ünnepek alatt.

Ingyenesek lesznek egyes távközlési szolgáltatások a karácsonyi időszakban:

  • A Magyar Telekom lakossági és üzleti ügyfelei egyaránt ingyenesen hívhatják egymást alapdíjas irányokba a szolgáltató mobil és vezetékes hálózatán belül belföldön 2016. december 24. 00 óra 01 perctől 2016. december 26. éjfélig.
  • Ugyanebben az időszakban a Telenor havidíjas és feltöltőkártyás ügyfelei korlátlanul használhatják a mobilinternetet. A cég közleményében felidézte, hogy a legutóbbi ingyenes napján 24 óra alatt több mint 196 terabájtot generáltak a felhasználók, ami 43 ezer DVD-n férne el.
  • A Vodafone november 17-étől a lakossági, flotta és kisvállalati ügyfelei részére hűségidőtől függően meghatározott időre díjmentes adat- és hangforgalmat biztosít, amelyről az érintett ügyfelek SMS-ben kapnak majd értesítést. A díjmentes adatot az Android-ra iOS-re is letölthető Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül, a díjmentes hangforgalmat pedig a kapott SMS-re küldött válaszüzenettel lehet aktiválni 2017. január 31-ig.
Ingyen telefonálhatsz és netezhetsz az ünnepek alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top