Család

3 dolog, amit soha ne tegyél egy első randin, és 3, amit mindenképpen

Nem szeretnénk fokozni a feszültséget, de tény, hogy az első randi sorsdöntő lehet, hiszen nagyjából ez alapján dől el, hogy az elsőből lesz-e második, és így tovább. Mit tegyél, és mit ne, hogy ne haljon hamvába a kezdődő románc!

Ezeket ne tedd:

 

Ne érkezz idegesen! – Persze, őrült stresszes napod volt, a főnököd megint kiszúrt veled, a randira szánt ruhádra pisilt a macska, szemét volt az eladó a sajtpultban. Ne told rá mindezt egy vadidegen emberre, hívd fel a barátnődet, ordítsd ki magad, aztán nyugodj le – hiszen ha negatív energiákkal érkezel, nem fogsz valami jó benyomást kelteni.

Ne késs… – …tíz percnél többet. 5 perc izgalom belefér persze, de hidd el, a másik is épp úgy izgul, ha pedig hosszú ideig váratod, csak stresszes lesz – ez pedig rányomhatja a bélyegét a randi hangulatára.

Ne igyál túl sokat – Lehet, hogy némi alkohollal akarod oldani a feszültséget, de maradj mértékletes: ne feledd, a másik ember rád kíváncsi, nem a fura részeg énedre.

3 dolog, amit soha ne tegyél egy első randin, és 3, amit mindenképpen

Ezeket tedd:

 

Nevezd nevén a randit – Mondjuk ki, hogy a randi az randi, és ebben a szellemben üljünk le, ne próbáljuk homályosan “találkának” hívni az eseményt. Ha világos a hozzáállás mindkettőtök részéről, sokkal nagyobb rá az esély, hogy a dolgok a jó irányba haladnak majd.

Öltözz kényelmesen – Ne a melegítőbe, de azért ne is abba a nadrágba, ami olyan szűk, hogy nem tudsz benne 5 percnél többet ülni. Nehéz úgy koncentrálni a másikra, ha közben végig az jár a fejedben, hogy a gomb már a gyomorszájadban van.

Kövesd az 1:2 szabályt – Fontos, hogy a társalgás egyensúlyban maradjon, ezért figyelj rá, hogy miután elmondtál egy sztorit, tégy fel legalább egy, de lehetőleg két kérdést. Olyan kérdések legyenek, amelyekre tényleg érdekel a válasz.

PureWow

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top