Család

Karácsonyi ajándéközönnel “bántalmazza” gyermekeit az anyuka

Már tavaly is megszólták, hogy túlságosan elkényezteti gyermekeit, de nem vette fel a kritikákat. Sőt! Idén még a tavalyinál is nagyobb ajándékhegyet épített.

A 36 éves, háromgyerekes anyuka, Emma Tapping azt mondja, nem érdekli mások véleménye, különösen ha a gyerekeiről vagy a karácsonyról van szó. Emmáról ugyanis már tavaly is rengeteg cikket írtak, mikor egyenként 87 ajándékot vásárolt gyermekeinek.

Karácsonyi ajándéközönnel

Most újra a figyelem középpontjába került, méghozzá azzal, hogy megpróbálja megdönteni saját tavalyi rekordját: eddig a pillanatig több mint 2000 dollárt költött gyermekei ajándékára, és állítása szerint három gyermeke egyenként 96 ajándékot bonthat majd ki karácsony másnapján.

 A nem mindennapi ajándékhegyről még egy képet is megosztott a közösségi oldalán, ami alá – csak úgy, mint tavaly – idén is záporoznak a negatív kommentek. Van, aki szerint az anya súlyos hibát követ el azzal, hogy elkényezteti gyermekeit. Mások úgy vélik, a karácsony egyáltalán nem arról szól, amit Emma csinál belőle, megint mások egyenesen bántalmazónak nevezik őt, amiért ekkora ajándékheggyel készül gyermekeinek.

Emma pedig csak legyint minderre. Nem hallgat a kritikusokra, mint mondja, azért, mert szerinte ő tudja a legjobban, mi a jó gyermekeinek.

Olvass még többet a karácsonyi ajándékokról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top