Család

A külföldön dolgozó magyaroknak kedvez a MÁV

Főleg az Ausztriában és Németországban élő magyarokat célozza karácsonyi akciójával a MÁV.

Versenyképes árú nemzetközi vonatjegyeket kínál a MÁV a külföldi vasúttársaságokkal való partneri megállapodásnak köszönhetően. Az akció főleg az Ausztriában, illetve Németországban dolgozó magyaroknak kedvez, akik az ünnepekre hazautaznának szeretteikhez, vagy akiket a családtagjaik látogatnának meg. A Budapestről Bécsbe induló járatokra például már 13 eurótól lehet jegyet kapni.

A vasúttársaság célja, hogy a külföldön élő magyarok akkor is biztonságosan és kényelmesen jussanak haza családtagjaikhoz, ha az időjárás igazán téliesre fordul. A karácsonyi és az újévi kedvezményes utazások értékesítését a MÁV-START december 6-án kezdte meg – közölte a vasúttársaság.

A nemzetközi forgalomban a MÁV-START évente két és félmillió utast szállít, az utasforgalom fele Ausztria és Magyarország között áramlik. Az év végi időszakban körülbelül ötvenezren látogatnak haza az ünnepek idejére, főként Ausztriából és Németországból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top