Család

Imádja az oroszlán az oroszlánruhás kisgyereket – videó

Nehéz lenne megmondani, hogy a nagymacska vajon mire gondol, amikor a kisgyerekkel kokettálni kezd, de az biztos, hogy nem mindennapi találkozás látható ezen a felvételen.

 

Oké, belátjuk, hogy a terhes nő hasára puszit adó orángután produkciójánál nehéz imádnivalóbb állatkerti pillanatképet mutatni, de azért a most következő felvétel is eléggé elgondolkodtató.

A 11 hónapos Aryeh-t keresztszülei vitték el a minap az atlantai állatkertbe. A gyereket szőrös kis minioroszlánnak öltöztették, és nyilván kíváncsian várták, milyen hatást vált majd ki a szerelése a nagymacskákból. Az oroszlánok kifutójánál Aryeh először nem mutatott különösebb érdeklődést az állatok iránt. Amikor aztán megpillantották egymást az oroszlánnal, érdekes dolog történt. A ragadozó először csak kíváncsian szemlélgette a gyereket, majd végül leült az üveghez és olyan mozdulatot tett, mintha pacsit adna neki.

Imádja az oroszlán az oroszlánruhás kisgyereket - videó

Aztán szenvedélyesen kaparászta is az üveget Aryeh legnagyobb örömére.

Imádja az oroszlán az oroszlánruhás kisgyereket - videó

Bár nehéz eldönteni, hogy magához hasonló játszótársat vagy inkább potenciális prédát lát az oroszlán a kisgyerekben, de az biztos, hogy a kis- és a nagymacska találkozása nagyon érdekes pillanat. Itt a teljes videó róla:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top