Család

Megalázta az eladó a jegygyűrűt vásárló szerelmespárt

Nem volt pénzük drága ékszerre, ezért egy olcsóbb mellett tették le voksukat. Az eladó nem is hagyta szó nélkül a dolgot.

“Mikor meghallottam, mit mondott az eladó az általunk választott gyűrűkre, azt hittem, menten rosszul leszek” – kezdte Ariel Desiree McRae. A Tennesseeben élő nő azt mondja, az esküvőjük előtt párjával, Quinn-nel meglehetősen rossz anyagi körülmények között éltek, így épp csak sikerült összegyűjteniük a pénzt a karikagyűrűikre.

Megalázta az eladó a jegygyűrűt vásárló szerelmespárt

“Nyilván én sem ezt a két ékszert választottam volna, ha van elég pénzünk, de nem volt” – mondja Ariel, majd hozzáteszi, teljesen ledöbbent, mikor az egyik eladó a gyűrűkre nézve közölte, szánalmasnak tartja, hogy még vannak, akik hajlandóak megvenni ezeket az otromba, olcsó ékszereket.

 Ariel azt mondja, szóhoz sem jutottak a döbbenettől, azonban a nő később hosszú Facebook-posztban adott hangot kiábrándultságának. “Quinn amúgy is rettenetesen érezte magát, hogy nem jött össze elég pénz egy komolyabb ékszerhez, de ez a megjegyzés teljesen padlóra küldte.”

Hozzátette, a régi énje valószínűleg órákig üvöltözött volna az eladóval, de most valamiért úgy érezte, semmi értelme nem lenne. Nem a gyűrű számít, hanem az az érzés, ami arra sarkall, hogy ékszert vegyél” – írta majd kijelentette, sajnálatosnak tartja, hogy bizonyos emberek egy ékszer mérete és kinézete alapján döntik el, hogy a másik mennyit ér.

Olvass még többet jegygyűrűkről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top