Család

Mentett cicussal kérte meg a barátnője kezét – cuki fotó

Az állatimádó párnak már volt egy kutyája, de az új jövevény mellé egy különleges kérdés is járt!

Kat Woodley és Jared Forsyth két évvel ezelőtt ismerkedtek meg egy vakrandin, és annyi biztos, hogy egy közös érdeklődésük mindenképpen fontos szerepet játszott azóta is tartó kapcsolatukban: ez pedig az állatok iránti rajongásuk.

A párnak már van egy közös mentett kutyusa, ezért Forsyth számára nem is volt kérdés, hogy egy szőrös négylábú segítségét hívja majd, mikor felteszi a nagy kérdést.

Mentett cicussal kérte meg a barátnője kezét - cuki fotó 

Pont kapóra jött, hogy Kat és Jared amúgy is megegyeztek már egy cica örökbefogadásában, szóval nem maradt más, mint kiválasztani a menhelyi cicust, Jared pedig megkérte barátnőjét, hogy vegye fel az állatmentőknél.

A lány azonban nem számított rá, hogy a menhelyen elrejtőzve Jared várja, a cicus nyakában pedig egy különleges biléta lóg! Mikor jobban szemügyre vette a cica bilétáját, akkor vette csak észre, hogy azon a “Hozzám jössz feleségül?” szavak állnak, ekkor persze már előbukkant Jared is, hogy térden állva “rendesen” is feltegye a nagy kérdést.

Mentett cicussal kérte meg a barátnője kezét - cuki fotó 

Lehet erre nemet mondani? Hát Kat igent mondott!

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top