nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Család
Körözött apjával tűnt el a 9 éves Bence

Körözött apjával tűnt el a 9 éves Bence

Az anya kétségbeesetten keresi Szabó Bencét, akinek hat hete veszett nyoma az apjával együtt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Facebbok-oldalt indított kisfia, Szabó Bence felkutatására egy anya. A gyereknek az apjával veszett nyoma. Az apa ellen több bűncselekmény miatt is eljárás folyik, a rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt körözi.

Bencét 2012-ben a bíróság az apjánál helyezte el, mivel ő biztosította számára az állandó és biztonságos otthont. Ez az otthon azonban az anya lakása volt, ahonnan kislányával, Bence féltestvérével azért kellett menekülniük, mert a férfi verte őket. A lakást később visszakapta az anya, a kisfiú azonban az apánál maradt. A nő többször megpróbálta visszafogadni a férfit, de mivel az bántalmazta őt, ezért ismét menekülnie kellett – meséli a Facebookon.

Körözött apjával tűnt el a 9 éves Bence
Szabó Zsolt és Szabó Bence 

2013-ban a nő a kislányával kiment Angliába, a férfi azonban utánuk ment oda is, és ott is bántalmazta. Nagy-Britanniában ezt 5 év távoltartással büntette a bíróság.

Tavaly februárban az apa hazajött Magyarországra Bencével, azóta az anya elmondása szerint egyszer sem engedte el láthatásra, de még telefonon sem beszélhettek szabadon. Őt magát életveszélyesen fenyegette, zsarolta, ócsárolta a férfi.“Amikor már érezni lehetett, hogy közel két év után muszáj lesz mégis kiadnia nekem a kisfiamat láthatásra, inkább lelépett a gyerekkel. Ennek most hat hete. Senki nem tudja, hol vannak” – írta az asszony.

Aki bármit tud a kisfiú vagy az apa, Szabó Zsolt hollétéről, értesítse a rendőrséget!

Civil Díj 2019 Bakonyi csillagászok, szívószál-mentesítés, női kőművesek, kórházakban tanító tinik, focisták a gyerekekért, vonatot előző csiga… neked melyik a legszimpatikusabb civil akció? Ki a legjobb azok közül, akik végre tesznek másokért és egy élhetőbb világért? Te melyik szervezetnek adnád a közönségdíjat?


Szavazok!

Megosztás Facebookon