Család

“A terror érzése kísért”: a Szex és New York sztárja kislánya miatt retteg

Az amerikai elnökválasztás után súlyos félelmek kísértik Kristin Davist, a Szex és New York Charlotte-ját, aki kislánya miatt retteg.

“Fehér vagyok, a fehérek kiváltságával élek. Mielőtt örökbe fogadtam volna a lányomat, azt hittem, tudom, hogy ez mit jelent, ám amikor lesz egy gyermeked, és a szíved átkerül egy másik testbe, esetemben egy fekete kislány testébe, és őt olyan emberek veszik körül, akik ellene dolgoznak, az mindent felülír. A terror érzése kísért” – nyilatkozta az elnökválasztás után Kristin Davis a WNYC rádió egy adásában. A színésznő kislányát még 2011-ben fogadta örökbe. 

Charlotte, a Szex és New York sztárja kislánya miatt retteg

“Anyaként életem egy nagyon feszült tanulási fázisához érkeztem: meg kell védenem a gyermekemet – bármi áron. Szerda reggel az volt az első gondolatom, hogy elvonulok egy erődbe, és megtanulom, hogyan kell használni egy fegyvert, de tudom, hogy ennek az égegyadta világon semmi értelme nem lenne. Tudom jól, mégis a félelem, amiben jelenleg élek, és a bizonytalanság, hogy hogyan tudom megakadályozni, hogy bárki is bántsa a kislányomat, most nagyon erősen dolgozik bennem. Korábban is bennem volt, de most nagyon felerősödött.

Jó lenne most biztonságban elbújni valahova, ahol nem kell Trump-félékkel találkoznom. Tudom, miről beszélek: úgy nőttem fel, hogy az undorító rasszizmus a szemem előtt játszódott le. Az egyetemen jó helyen voltam, de azon kívül nagyon csúnya dolgokat láttam, sokkoló volt és kijózanító. És ha belegondolok, hogy a lányom valami ehhez hasonlót élhet át, szörnyen nyomaszt. 

Mindig mondom neki, mennyire szép a kis göndör haja, a fekete bőre, hogy ő maga mennyire szép, erős. Egy istennő” – vallott őszintén a színésznő, aki azt is elárulta, hogy Serena Williams a legnagyobb példakép, szinte köztük él. 

via time.com

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top