Család

Nemes gesztussal leckéztette meg a homofób családot

A leszbikus nő egy texasi étteremben vacsorázott, mikor meghallotta a mellette étkező homofób család mocskolódását. Ahelyett, hogy felháborodott volna, inkább állta a vacsorájukat.

Natalie Woods a texasi Snuffer’s étteremben vacsorázott, mikor meghallotta, hogy a szomszédos asztal ülő család egy homoszexuális unokaöcs kapcsán fröcsög az étel felett. A leszbikus Woods végighallgatta a homofób beszélgetést, de nem háborodott fel, helyette inkább úgy döntött, állja a család számláját, és még egy kedves üzenetet is hagy mellé. 

Nemes gesztussal leckéztette meg a homofób családot 

Ezt írta: “Kellemes ünnepeket kíván a mellettetek ülő nagyon meleg és nagyon liberális asztal. Jézus akarta, hogy ilyen legyek. Ui.: Legyetek elfogadóbbak a saját családotokkal!”

Woods szeretetteljes kiállása példaértékű, igaz, arról nem tudni, hogyan reagált a homofób család a gesztusra, de annyi biztos, hogy a fiatal nő a lehető legnemesebben járt el.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top